Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Długi cykl masa + redukcja prośba o rozpiske
#21
kurwa nei widziałem tak samo ze jest druga strona z odpowiedziami i odpowiedziałem na pytanie z 1 strony Big Grin
trzeba bedzie poprawić tą widocznosci tych stron ;p


....Bierzesz jak dziecko , wyglądasz jak dziecko...

Właściciel serwisu
CIEMNA STRONA MOCY

http://www.ciemnastronamocy.pl
http://www.facebook.com/pages/Ciemna-Str...e=bookmark
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011720734408


Odpowiedz
#22
aaaa i jestes zablokowany Tongue


....Bierzesz jak dziecko , wyglądasz jak dziecko...

Właściciel serwisu
CIEMNA STRONA MOCY

http://www.ciemnastronamocy.pl
http://www.facebook.com/pages/Ciemna-Str...e=bookmark
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011720734408


Odpowiedz
#23
Waliłem przez cały cykl średnio co 10 tygodni jak jaja zaczęły bądź wydawało mi się że się skurczyły co teraz? Sam clom czy też hcg?A podczas odblokuj 14 dni pierwsze hcg poszło w ostatni dzień enana co 3 dni 4x2500 potem 2x 2500 co 2ddzień równo w 14 dniu poszedł ostatni strzał hcg rano a wieczorem clom 150
Odpowiedz
#24
(27.08.2018, 17:10)slawek12 napisał(a): Witam po przerwie już po odbloku i badania chyba nie bardzo ogólnie czuję się dobrze badania robiłem w ostatni dzień brania clomidu.na odblok poleciało 15000 hcg a clom 3x150 3x100 potem po 50 w sumie 3tygodnie leciał clom.co robić poczekać .przed clomem  e2 i prolaktyna w widełkach fsh i lh było poniżej 0.1
a teraz fsh 0.5 norma 1.5-12.4 lh 0.6 norma 1.7-8.6 e2 17 norma 11 -43 prolaktyna 6.6 norma 4-15.2 teść 249 norma 280-800

Siema, robienie badan tak krotko po zakonczeniu odb to  troche bez sensu poczekaj minimum dwa tygodnie i zobacz jak sie LH zachowuje. Po wiekszych cyklach dawalem 2500 iu co drugi dzien 5-6 strz i bylo dobrze zalezy skad masz HCG Big Grin
Odpowiedz
#25
W pn zrobię badania.A jakby teraz na badaniach wyszło że lh i fsh nisko to sam clom czy też hcg ?
Odpowiedz
#26
bedziesz się martwić jak bedą wyniki


....Bierzesz jak dziecko , wyglądasz jak dziecko...

Właściciel serwisu
CIEMNA STRONA MOCY

http://www.ciemnastronamocy.pl
http://www.facebook.com/pages/Ciemna-Str...e=bookmark
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011720734408


Odpowiedz
#27
Są wyniki fsh 1.7 lh 2.7 teść 317 e2 27 prolaktyna 10 normy jw.Także chyba wraca do normy.Czas teraz odpocząć od dodatkowego teścia.a później się zobaczy ?.Dzieki wszystkim co się wypowiedzieli.
Odpowiedz
Topic Options
Skocz do:


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  POMOC mostek ,redukcja Pablo1990 1 103 11.08.2019, 17:23
Ostatni post: SCREAM
  cykl tren+enan lukasz997 9 364 27.07.2019, 15:06
Ostatni post: SCREAM
  Pierwszy Cykl Chorichori 11 1 960 07.02.2019, 16:57
Ostatni post: Ambasador
  Cykl Metka z Susta carlosuk 3 1 222 10.01.2019, 13:28
Ostatni post: SCREAM
  1 cykl enan edkins 10 2 768 03.01.2019, 14:10
Ostatni post: satyr88
  Pierwszy cykl, obniżony poziom testosteronu Kevin 29 6 940 08.11.2018, 22:01
Ostatni post: Kevin
  Redukcja, ciąg dalszy ramire 5 2 625 26.08.2018, 19:39
Ostatni post: pity
  omka na 1 cykl ? Sparow 3 1 710 25.08.2018, 12:53
Ostatni post: Sparow
  Pomoc pierwszy cykl wydolność+redu gregi 3 2 429 28.03.2018, 20:35
Ostatni post: SCREAM
  Pierwszy cykl Smajl 6 4 516 16.03.2018, 15:19
Ostatni post: SCREAM



Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości